Elektriniai paspirtukai

Šiomis dienomis elektriniai paspirtukai tampa vis populiaresne ir ekologiškesne automobilio atmaina bei puikia alternatyva dviračiui. Pagerėjus orams, kasdien gatvėse sutiksite bent dešimtį žmonių ant paspirtuko riedančių į pamokas, paskaitas ar darbą. Tai – ateities transportas, miestuose mažinantis taršą, triukšmą ir kamščius. Elektrinis paspirtukas – patogi, patikima, greita ir manevringa tranporto priemonė. Jis užima užima mažiau vietos nei dviratis, jį nesunkiai sutalpinsite į automobilio bagažinę, o užklupus liūčiai be vargo galėsite šokti į autobusą ar troleibusą, paspirtuką sulankstyti ir gabentis kartu!
Mūsų asortimente rasite „inSPORTline“, „Joyor“, „Segway“ ir kitų žinomų gamintojų gaminamus kokybiškus paspirtukus.

Kyla klausimų? Paskaitykite mūsų parengtą gidą:

Kaip pasirinkti elektrinį paspirtuką?

 

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Tipas
Didžiausias greitis
km/h km/h
Įkrovimo laikas
h h
Didžiausias nuvažiuojamas atstumas įkrovus
km km
Medžiaga
Didžiausia apkrova
kg kg
Amžiaus grupė
Svoris
kg kg
Guoliai
Filtravimas

Elektriniai paspirtukai internetu – pigiau

Vos prieš kelerius metus žaibiškai išpopuliarėję elektriniai paspirtukai – ne tik pramoga, bet ir manevringa, trumpus atstumus lengvai įveikianti miesto transporto priemonė. Šiandien jau nieko nebestebina skriejantys į darbą, skubantys į mokyklą ar keliaujantys su elektriniu paspirtuku. Elektrinis paspirtukas – puiki dviračio alternatyva, o šiltuoju metų laiku paspirtukus renkasi ir automobilių savininkai, be to, šią transporto priemonę dažnai vairuoja ir tie, kuriems svarbi aplinkos tarša. Nors ant rankų pirštų jau tikrai nesuskaičiuosime visų mieste lekiančių paspirtukininkų, visgi, svajojančių įsigyti šią transporto priemonę tikrai ne vienas. Išsirinkti tinkamą elektrinį paspirtuką – dažnai sunku. Kad išsirinkti būtų bent kiek lengviau, siūlome atkreipti dėmesį į elektrinių paspirtukų pasirinkimo aspektus ir kitus naudingus patarimus.

Elektriniai paspirtukai suaugusiems: 12 pasirinkimo kriterijų

Norint, kad elektrinis paspirtukas ilgai tarnautų ir išpildytų visus naudotojo lūkesčius, svarbu atkreipti dėmesį į daugiau nei 10 kriterijų, kurie padės išrinkti tinkamiausią paspirtuką.

  1. Paspirtuko matmenys (rankenos aukštis ir pagrindo dydis). Šie du matmenys svarbūs norint užtikrinti ne tik komfortišką, bet ir saugią kelionę. Kad kelionė paspirtuku būtų saugi, svarbu, kad ant elektrinio paspirtuko pagrindo tilptų abi kojos, o rankenos aukštis būtų atitinkamas paspirtukininko ūgiui.
  2. Didžiausias naudotojo svoris. Dažniausiai elektrinis paspirtukas gali atlaikyti iki 100 kg apkrovą, žinoma, yra ir tokių, kurių didžiausias naudotojo svoris gali būti ir 120 kg, ir 130 kg. Įvertinkite šį parametrą, kad elektriniu paspirtuku galėtų naudotis ir kiti šeimos nariai. Svarbu atkreipti dėmesį, kad naudotojo svoris lemia ir paspirtuko išvystomą greitį.
  3. Galia. Nuo šio parametro priklauso ir paspirtuko išvystomas greitis, ir jo kaina, be to, su galingesniu paspirtuko pavyks įveikti ir statesnes įkalnes. Prieš pirkdami paspirtuką turėtumėte įvertinti šios transporto priemonės paskirtį. Jei planuojate su paspirtuku vykti į darbą, tikėtina, kad pakaks ir mažesnę galią turinčio paspirtuko. Visgi, jei paspirtukas skirtas kelionėms, gali prireikti ir galingesnio.
  4. Greitis. Šis parametras svarbus dėl Jūsų pačių saugumo. Nors su elektriniu paspirtuku nepavyks išvystyti tokio greičio, kokį pasieksite su automobiliu, visgi, paspirtukas gali skrieti ir keliasdešimt kilometrų per valandą greičiu. Įprastai elektrinių paspirtukų greitis – nuo 10 km/h iki 30 km/h.
  5. Didžiausias nuvažiuojamas atstumas vienu įkrovimu. Į šį parametrą verta atkreipti dėmesį, jei planuojate su paspirtuku keliauti į darbą. Prieš pirkdami paspirtuką, įvertinkite atstumą nuo namų iki darbovietės, kad viduryje kelionės netektų keisti paspirtuko baterijos.
  6. Įkrovimo laikas svarbus, jei paspirtuku naudositės atostogaudami. Vieniems paspirtukams pilnai įkrauti užtenka 2–3 val., kitiems gali prireikti ir 5 val. Jei atostogų metu dažnai keliausite paspirtuku, rinkitės tokį variantą, kurio įkrovimo laikas pats trumpiausias.
  7. Sulankstoma konstrukcija. Šis kriterijus palengvina paspirtuko transportavimą. Sulankstomas paspirtukas lengvai tilps ir į automobilio bagažinę, ir atras vietą net mažiausiame kabinete, be to, jį lengva pasiimti keliaujant viešuoju transportu.
  8. Ratai lemia pravažumą. Kuo elektrinio paspirtuko ratai didesni, tuo šis lengviau įveiks sudėtingesnius maršrutus. Visgi, prieš perkant šią transporto priemonę, svarbu įvertinti kur ir kada dažniausiai važiuosite su paspirtuku. Nors su didesniais ratais lengviau įveiksite ir statesnes įkalnes, ir nelygius kelius, toks elektrinis paspirtukas gerokai sunkesni ir didesni. Pats optimaliausias variantas – 8–10 colių ratus turintis elektrinis paspirtukas, su kuriuo įveiksite ir lengvus, ir šiek tiek sudėtingesnius kelius, be to, toks paspirtukas itin kompaktiškas.
  9. Dizainas. Nors šis pasirinkimo kriterijus nėra pats svarbiausias, visgi, jei transporto priemonės dizainas nedžiugins, tada paspirtukas tikrai neišpildys visų naudotojo lūkesčių. Elektrinių paspirtukų spalvų pasirinkimas – išties platus: nuo klasikinių juodos ar baltos atspalvių iki ryškių, akį patraukiančių tonų. Raudona, mėlyna, o gal oranžinė ar žalia – tai ne tik vaivorykštės spalvos, bet ir gatvėje sutinkamų paspirtukų koloritas.  
  10. Elektriniai paspirtukai su sėdyne puikiai tiks vertinantiems komfortą. Tiesa, šiuo atributu teks pasirūpinti patiems, nes dažnai sėdynė į paspirtuko komplektaciją nebūna įtraukiama. Atminkite, kad ne prie visų elektrinių paspirtukų modelių gali būti tvirtinama sėdynė.
  11. Ekranas. Ši paspirtuko dalis svarbi norintiems sekti savo kelionės rodmenis. Dauguma paspirtukų turi ekranus, kuriuose galima sekti kelionės atstumą, greitį ir baterijos likutį.
  12. Kaina. Nuo šio kriterijaus priklauso ir paspirtuko vertė, ir kokybė, ir funkcijų gausa. Nors dažniausiai vilioja kišenei draugiškos kainos, atminkite, kad kuo paspirtukas galingesnis, turintis daugiau funkcijų, tuo jo kaina – didesnė, o kokybė – geresnė.

Kodėl verta rinktis elektrinį paspirtuką?

Nors elektrinis paspirtukas tikrai neatstos automobilio, ši elektrinė transporto priemonė pasirenkama vis dažniau. Jei dvejojate, ar verta įsigyti elektrinį paspirtuką, siūlome įvertinti penkias priežastis, kodėl elektrinis paspirtukas turėtų atsirasti ir Jūsų namuose.

  • Pigiau. Įprastai elektrinis paspirtukas kainuoja mažiau nei automobilis, be to, šiai transporto priemonei nėra parkavimo mokesčio. Taip pat elektriniams paspirtukams nereikia įprasto kuro – šie paspirtukai įkraunami elektros energija.
  • Patogiau. Sulankstomus elektrinius paspirtukus lengva transportuoti ir pasiimti kartu su savimi, nes ši transporto priemonė nesunkiai tilps ir į automobilio bagažinę, ir į saloną. Elektriniu paspirtuku daug patogiau nuvykti į miesto centrą ar skrieti siauromis senamiesčio gatvelėmis. Jei pavargote nuo kasdienių kamščių, elektrinis paspirtukas – puikis išeitis pasiekti namus ar darbo vietą daug greičiau ir be jokio streso. Dėl savo manevringumo ir kompaktiško dydžio ši transporto priemonė tampa neatsiejama atostogų dalimi, kai norima greitai ir patogiai aplankyti keletą lankytinų objektų.
  • Tausojama aplinka. Transporto priemonės, varomos elektra, daug ekologiškesnės už benzininius, o juo labiau dyzelinius variklius. Būtent dėl šios priežasties elektriniai paspirtukai atrandą vietą aplinkos tarša besirūpinančių žmonių namuose.
  • Mažesnis triukšmas. Burzgiantis automobilio variklis sukelia daug daugiau triukšmo už elektrinį paspirtuką. Jei rūpinatės ne tik savo, bet ir kitų poilsiu, rinkitės šią mažiau triukšmo sukeliančią transporto priemonę.
  • Du viename – ir pramoga, ir transporto priemonė. Saulėtą vasaros dieną skrieti elektriniu paspirtuku tikrai smagu, todėl paspirtukas – ir patogi transporto priemonė, ir smagi pramoga tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Nebrangūs elektriniai paspirtukai internetu

Ieškote, kur elektriniai paspirtukai parduodami pigiau? Siūlome apsilankyti Powersport elektroninėje parduotuvėje, kurioje vos kelių mygtukų paspaudimu įsigysite elektrinį paspirtuką, būdami bet kuriame pasaulio kampelyje. Platus, garsių prekinių ženklų – inSPORTline, City Boss, Joyor – asortimentas, patogus pristatymas, elektriniai paspirtukai su akcija laukia Jūsų mūsų internetinėje parduotuvėje. Palankios kainos ir kokybė – Powersport išskirtinis ženklas. Čia dažnai vyksta išpardavimai, todėl elektrinį paspirtuką pavyks įsigyti dar pigiau. Jei sunku apsispręsti, kuris elektrinis paspirtukas tikrai išpildys Jūsų lūkesčius, siūlome peržiūrėti atsiliepimus ar apžvalgas apie jus dominantį paspirtuką. Juk kito, nesuinteresuoto naudotojo nuomonė – objektyvus atsakymas į Jums rūpimus klausimus. Ir tai dar ne viskas, ką galime Jums pasiūlyti. Išbandyti elektrinį paspirtuką pas mus galima ir neturint visos reikiamos sumos, nes patikusį modelį galėsite įsigyti išsimokėtinai. Taip iš karto džiaugsitės paspirtuku, o už jį mokėsite dalimis. Jei pasiseks rasti lizingą su akciją – patikusią transporto priemonę pavyks įsigyti be pabrangimo.

 

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokių saugos priemonių turėčiau ieškoti pirkdamas elektrinį paspirtuką?

Perkant elektrinį paspirtuką svarbu atkreipti dėmesį į tokias funkcijas kaip patikima stabdžių sistema, patvarios ir smūgius sugeriančios padangos ir pakaba, ryškūs priekiniai ir galiniai žibintai, kad būtų matomas naktį, didelės talpos akumuliatorius su dideliu nuotoliu ir apsaugos nuo vagysčių sistema. Taip pat svarbu patikrinti, ar elektrinis paspirtukas turi FCC, UL arba CE sertifikatą, kad būtų užtikrinta kokybė ir sauga.

Kokio galingumo yra elektriniai paspirtukai?

Daugumos elektrinių paspirtukų galia svyruoja nuo 250 W iki 4000 W. Didžiausią paspirtuko greitį paprastai lemia variklio galia, o didesnio galingumo varikliai gali pasiekti didesnį greitį. Pavyzdžiui, varikliai, kurių vardinė galia 250 W, gali pasiekti 15-20 km/h greitį, o varikliai, kurių vardinė galia 2000 W ar daugiau, gali pasiekti iki 45-50 km/h greitį.

Koks yra vidutinis elektrinio paspirtuko nuvažiuojamas atstumas?

Vidutinis elektrinio paspirtuko nuvažiuojamas atstumas vienu įkrovimu yra maždaug 20-50 km. Tai priklauso nuo baterijos dydžio, vairuotojo svorio, temperatūros ir vietovės reljefo.

Kokie yra elektrinių paspirtukų tipai?

Dažniausiai pasitaikantys elektrinių paspirtukų tipai yra sulankstomi, sėdimi ir stovimi. Sulankstomi paspirtukai yra lengvi ir lengvai transportuojami. Sėdimieji paspirtukai sukurti taip, kad būtų patogūs ir manevringi. Stovintys paspirtukai pasiekia didesnį maksimalų greitį ir didesnį atstumą nei kitų tipų elektriniai paspirtukai.

Kaip saugiai važinėtis elektriniu paspirtuku?

Atidžiai perskaitykite naudojimo instrukciją ir laikykitės saugos nurodymų. Užtikrinkite, kad paspirtukas būtų tinkamai prižiūrimas ir reguliariai aptarnaujamas. Pritaikykite važiavimo stilių prie vietovės. Dėl savo saugumo dėvėkite šalmą. Tikrinkite akumuliatoriaus įkrovimo lygį ir prireikus įkraukite. Važiuodami laikykitės eismo taisyklių. Įsitikinkite, kad stabdžiai veikia. Kontroliuokite greitį. Apsvarstykite galimybę investuoti į priedus, pavyzdžiui, žibintus ir šviesą atspindinčias priemones, kad būtumėte geriau matomi.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".