Kuprinės ir krepšiai

Talpus, kokybiškas ir kompaktiškas krepšys ar kuprinė yra tas daiktas, be kurio neįsivaizduojama nė viena kelionė ar žygis. O jei mėgstate leistis į ekstremalius nuotykius, nepamaišys neperšlampami krepšiai ir dėklai telefonams, dokumentams ar kitiems svarbiems daiktams. Leidžiantis į nuotykių kupiną kelionę, taip pat verta pagalvoti apie tai, ar jums reikalingas šaltkrepšis arba termokrepšys, papildoma apsauga nuo lietaus arba ilgapirščių.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Medžiaga
Dydis
Sportas
Spalva
Lytis
Filtravimas

Kuprinės ir krepšiai internetu

Tikriausiai, nerastume žmogaus, kuris kada nors nebūtų turėjęs kuprinės. Nors dažniausiai kuprinės asocijuojasi su mokykla, tačiau šiandien mieste ir gamtoje galima sutikti vis daugiau žmonių, ant pečių nešančių kuprinę. Į ją patogu susikrauti ne tik vadovėlius, bet ir kompiuterį ar planšetę, taip pat būtiniausius daiktus trumpai turistinei išvykai ar ilgai poilsinei kelionei. Kuprinė vis dažniau pasirenkama vietoje lagamino, nes nevaržo judesių, be to, susidėjus daiktus į kuprinę, rankos lieka laisvos. Priklausomai nuo paskirties, kuprinės skirstomus į kelis tipus – turistines, kelionines ir laisvalaikio, o išsiruošus stovyklauti, pravers neperšlampantis krepšys ir dėklas telefonui bei šaltkrepšis. Ieškantiems tinkamos kuprinės, siūlome atsižvelgti į 3 pasirinkimo aspektus, kurie padės išsirinkti patogią ir kokybišką kuprinę. Smalsu sužinoti, kokie tie aspektai? Tuomet kviečiame skaityti šį tekstą toliau.

  1. Kuprinės tipas. Norint įsigyti tinkamą kuprinę, pirmiausia būtina nuspręsti kam ją naudosite. Laisvalaikio kuprinė – puiki alternatyva įprastam kompiuterio dėklui. Be to, į šią kuprinę tilps ne tik kompiuteris ar planšetė, bet ir gertuvė, pinignė ir kiti daiktai, kurių prireiks, leidžiant laiką su draugais, keliaujant į sporto salę ar parduotuvę. Gaminant laisvalaikio kuprines, daug dėmesio skiriama estetikai, todėl rinkoje tikrai rasite mėgstamos spalvos, rašto ir formos kuprinę ar juosmens rankinę. Nors laisvalaikio kuprinė taip pat tiks ir kelionėms, visgi kelioninis krepšys ir kuprinė labiau pasitarnaus kelionėje. Kelioninės kuprinės yra patogios, nes neretai turi lagamino rankeną ir ratukus – taip turėsite du daiktus viename – pavargus nugarai, šią kurpinę galėsite vežti kaip lagaminą. Dar vienas šio tipo kuprinių ir krepšių išskirtinumas – kompaktiškumas. Dauguma mūsų siūlomų krepšių atitinka rankinio bagažo matmenis, o patogi forma leidžia nesunkiai įtalpinti ją į bagažo skyrių. Kelioninės kuprinės ir krepšiai taip pat turi net kelis skyrius, todėl į šią kuprinę ne tik sutalpinsite daugiau daiktų, bet ir galėsite juos rūšiuoti – pavyzdžiui, viename skyriuje laikyti – drabužius, kitame – elektroniką, trečiame – dokumentus ir piniginę. Turistinė kuprinė – kiekvieno stovyklautojo atributas. Šio tipo kuprinės nuo kitų labiausiai skiriasi talpa, petenšomis, kišenių skaičiumi bei turimais priedais. Turistinių kuprinių talpa, priklausomai nuo sezono ir kelionės trukmės, vyrauja nuo 40 litrų iki 80 ir daugiau. Neretai turistinės kuprinės turi ventiliacijos sistemą, kuri skatina oro cirkuliaciją ir drėgmės išgaravimą. Reguliuojamos, paminkštintos petnešos ir nugaros sritis suteikia komforto ir neleidžia taip greitai pavargti, išsiruošus į kelių dienų žygį. Ant skirtingų kuprinės vietų (šonuose, juosmens diržo srityje) esančios kišenės ir skyreliai leidžia patogiai susidėti daiktus, o būtiniausius turėti po ranka. Bene kiekvienoje turistinėje kuprinėje rasite daugybę tvirtinimo dirželių, kurie leis su savimi pasiimti gerokai daugiau daiktų. Pasinaudoję specialiais klipais, lengvai pritvirtinsite šiaurietiško ėjimo lazdas, ledo kirtiklį, batus, snieglentę ar slides bei virvę. Be to, neretai turistinės kuprinės komplektacijoje rasite ir neperšlampantį krepšį, kuris apsaugos keliaujant nepalankiomis oro sąlygomis. Prie turistinių kuprinių dažnai priskiriami ir šaltkrepšiai, neperšlampantys krepšiai ar telefonu dėkliukai. Šie atributai pravers išsiruošus į kelių dienų išvyką prie vandens, ypač, jei ketinate plaukti valtimi ar baidare.

  2. Kuprinės talpa ir matmenys. Jau minėjome, kad turistinės kuprinės talpa ypač svarbi. Tiesa, šis pasirinkimo faktorius taip pat svarbus renkantis ir kitų tipų kuprines. Kuprinės talpa priklauso ne tik nuo sezoniškumo ar išvykos trukmės, bet ir jūsų poreikių. Jei ieškote laisvalaikio kuprinės, geriausia rinktis kuprinę pagal kompiuterio matmenis. Taip būsite tikri, kad į ją tilps visi svarbiausi daiktai. Nesirinkite per didelės kuprinės. Nors sakoma, kad geriau turėti daugiau vietos, tačiau per didelė laisvalaikio kuprinė neatrodys estetiškai, be to, kuo kuprinė didesnė, tuo ji ir sunkesnė. Mūsų asortimente rasite įvairių talpų laisvalaikio kuprinių – nuo vos kelių litrų iki 36. Kelioninius krepšius geriausia rinktis pagal oro linijų rankinių bagažų matmenis, taip neteks mokėti už papildomą bagažą. Turistinės kuprinės neretai pačios talpiausios, todėl mūsų asortimente rasite net 180 litrų kuprinę, kurioje tilps ne tik būtiniausi daiktai.

  3. Kuprinės medžiaga. Paskutinis pasirinkimo kriterijus lemia ir gaminio kokybę. Dažniausiai visų tipų kuprinės gaminamos iš poliesterio. Iš šios medžiagos pagamintos kuprinės tarnauja tikrai ilgai, be to, šią medžiagą lengva prižiūrėti ir valyti. Tiesa, mūsų asortimente galima rasti ir iš kitų kokybiškų medžiagų –  polivinilchlorido, EVA, poliamido ar nailono – pagamintų kuprinių. Rinkdamiesi turistinę kuprinę, atkreipkite dėmėsį, ar ji turi neperšlampantį krepšį, kuris apsaugotų kuprinės turinį nuo lietaus.

Kuprinės ir krepšiai pigiau

Ruošiantis į kelionę, nesvarbu, ar ilgesnę, ar trumpesnę, neretai bent jau mintyse susidedame būtinų daiktų sąrašą. Visas šis sąrašas sugula į lagaminą ar kuprinę. Tiesa, pastaroji vis dažniau pasirenkama, ypač keliaujant į turistines išvykas ar trumpesnes poilsines keliones. Neverta pamiršti ir laisvalaikio kuprinių, kuriose sutelpa visi būtiniausi daiktai kasdienai. Jei ir Jūs manote, kad kuprinė yra puikus pasirinkimas ne tik kasdienai, bet ir kelionėms, siūlome apsižvalgyti mūsų el. partuotuvėje Powersport.lt. Čia rasite platų turistinių, laisvalaikio ir kelioninių kuprinių pasirinkimą, o palankios kainos ir išpardavimai tikrai paskatins įsigyti norimą gaminį.

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokių savybių geriausia ieškoti kuprinėje / krepšyje?

Geriausios savybės, kurių reikia ieškoti kuprinėje ir (arba) krepšyje, yra patvarumas, atsparumas vandeniui, dydis, patogumas, reguliuojami dirželiai, skyriai ir apsauga nuo vagystės. Patvarumas yra svarbus, norint įsitikinti, kad krepšys tarnaus ilgus metus. Atsparumas vandeniui padeda išlaikyti jūsų daiktus sausus esant drėgnam orui. Dydį reikėtų rinktis atsižvelgiant į daiktus, kuriuos planuojate nešiotis. Svarbu ir patogumas, nes nepatogus krepšys gali trukdyti nešiotis. Reguliuojami dirželiai padeda užtikrinti, kad krepšys saugiai ir patogiai priglustų. Skyriai suteikia daugiau organizavimo galimybių. O apsaugos nuo vagysčių funkcijos, pavyzdžiui, užrakinami užtrauktukai ir RFID kišenės, gali užkirsti kelią vertingų daiktų vagystei.

Kiek litrų talpos turėčiau ieškoti krepšyje?

Ieškodami krepšio, atsižvelkite į tai, kam ketinate jį naudoti. Apskritai, jei jums reikia nešiotis didesnius daiktus, turėtumėte ieškoti maždaug 30-50 litrų talpos krepšio. Jei jums reikia mažesnio ir lengvesnio daikto, turėtumėte ieškoti maždaug 10-20 litrų talpos krepšio.

Kokios medžiagos geriausiai tinka maišui?

Geriausios medžiagos krepšiui priklauso nuo to, kam planuojate jį naudoti. Jei jums reikia kasdieniam naudojimui skirto krepšio, nailonas ir drobė yra puikios medžiagos, kurios yra lengvos ir patvarios. Oda yra klasikinė medžiaga, kuri gali būti brangesnė, tačiau ji tarnaus daug ilgiau nei kitos medžiagos. Jei norite, kad krepšys saugotų daiktus nuo elementų, idealiai tinka vandeniui atsparios medžiagos, pavyzdžiui, poliesteris arba vinilas.

Kokio tipo užsegimas geriausiai tinka kuprinei?

Paprastai kuprinėms geriausiai tinka užtraukiamasis raištelis. Juo lengva patekti į kuprinę, jis saugiai užsegamas ir leidžia lengvai reguliuoti kuprinės turinį. Be to, daugelis virvelių užsegimų turi sagtis arba papildomus dirželius, kurie dar labiau padeda apsaugoti daiktus.

Kaip turėčiau tvarkyti ir laikyti daiktus krepšyje?

Pradėkite tvarkyti daiktus krepšyje pagal dydį: didžiausius daiktus dėkite į apačią, o mažiausius - į viršų. Trapius daiktus, tokius kaip elektronika, kosmetika, akiniai nuo saulės ir fotoaparatai, laikykite paminkštintose kišenėse arba dėkluose, kad būtų papildomai apsaugoti. Sunkesnius daiktus, pavyzdžiui, knygas ir nešiojamuosius kompiuterius, dėkite arčiau centro, o lengvesnius daiktus, pavyzdžiui, pinigines ir daiktus - arčiau išorės. Stenkitės neperkrauti rankinės ir būkite atsargūs, kad neperpildytumėte nė vienos kišenės ar skyriaus.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".