Dviračiai treniruokliai

Kardio treniruotės intensyvumas gali priklausyti ne tik nuo jūsų sportinio pajėgumo, bet ir nuo treniruoklio pobūdžio. Dviračiai treniruokliai ne ik patogūs sėdėjimo metu, bet ir imituoja važiavimą tikru dviračiu. Taip pat, nors ir skirti treniruotėms namuose, teigiamai veikia ne tik kojų, bet ir pilvo raumenis, stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą, ugdo ištvermę. Tolygus treniravimasis dviračiu treniruokliu neturi neigiamo poveikio jūsų kelių ir klubų sąnariams.

Kyla klausimų? Paskaitykite mūsų parengtą gidą:

5 žingsniai, padėsiantys tinkamai sureguliuoti dviratį treniruoklį

Kuris kardio treniruoklis geriausias: elipsinis treniruoklis, dviratis treniruoklis ar bėgimo takelis?

Kaip išsirinkti dviratį treniruoklį namams?

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Tipas
Paskirtis
Didžiausia apkrova
kg kg
Smagračio svoris
kg kg
Programų skaičius
vnt vnt
Pasipriešinimo lygiai
Maitinimo šaltinis
Stabdžių sistema
Ekranas
Aukštis
cm cm
Ilgis
cm cm
Plotis
cm cm
Svoris
kg kg
Filtravimas

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokia yra dviračių treniruoklių naudojimo nauda?

Dviračio treniruoklio naudojimas teikia daug naudos, įskaitant geresnę širdies ir kraujagyslių sveikatą, didesnę raumenų ištvermę ir jėgą, didesnį aerobinį pajėgumą ir kalorijų deginimą. Treniruokliai taip pat yra mažo poveikio mankštos forma, tinkama įvairaus fizinio pasirengimo žmonėms. Be to, treniruokliai yra palyginti nebrangūs ir jais galima naudotis patogiai įsitaisius namuose.

Kokio tipo dviratis geriausiai tinka svorio metimui?

Tinkamiausias dviratis svoriui mažinti priklauso nuo jūsų individualių poreikių ir biudžeto. Kad treniruotės būtų maksimaliai intensyvios ir degintumėte kalorijas, idealiai tiktų didelio pasipriešinimo lygio dviratis, pavyzdžiui, spiningo dviratis arba stacionarus dviratis su reguliuojamais pasipriešinimo lygiais. Jei ieškote nebrangaus varianto, puikus pasirinkimas - paprastas vertikalus dviratis su vėduokliniu ratu. Kad ir kokį dviratį pasirinktumėte, būtinai ieškokite reguliuojamo sėdynės aukščio, patogių rankenų ir lengvai įskaitomų skaitmeninių ekranų, kuriuose galima stebėti pažangą.

Į kokius veiksnius turėčiau atsižvelgti rinkdamasis treniruoklį?

Rinkdamiesi dviratį treniruoklį turėtumėte atsižvelgti į tokius veiksnius kaip dviračio funkcijos (įskaitant pasipriešinimo sistemos tipą, programų skaičių ir didžiausią greitį), dviračio dydis ir stabilumas, naudotojų ūgis, kuriam jis gali būti pritaikytas, ir sėdynės patogumas. Be to, turėtumėte įsitikinti, kad dviratis turi garantiją ir klientų aptarnavimo tarnybą, jei kiltų kokių nors problemų.

Ar naudojantis treniruokliu yra kokių nors saugumo aspektų?

Svarbu visada dėvėti apsaugines priemones, pvz., šalmą, alkūnių ir kelių apsaugas bei pirštines. Prieš naudodamiesi treniruokliu įsitikinkite, kad dviratis yra tinkamai sureguliuotas pagal jūsų ūgį ir kad sėdynė yra patogi. Reguliariai tikrinkite stabdžius ir pasipriešinimo nustatymus, kad įsitikintumėte, jog jie veikia tinkamai. Be to, svarbu, kad aplink treniruoklį nebūtų netvarkos ar kliūčių.

Kaip dažnai turėčiau naudotis treniruokliu, kad pasiektumėte geriausių rezultatų?

Geriausia mankštintis dviračiu 3-5 kartus per savaitę, kiekvieną kartą bent po 30 minučių. Tai padės maksimaliai padidinti dviratuko treniruoklio naudojimo naudą, pavyzdžiui, pagerinti širdies ir kraujagyslių sistemos būklę, raumenų jėgą ir sumažinti svorį. Be to, rekomenduojama keisti treniruočių intensyvumą ir trukmę, kad kūnas patirtų įvairių iššūkių.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui