Pasunkinti kamuoliai

Pasunkinti kamuoliai tinkami bet kokio fizinio pasirengimo žmonėms, treniruotės su jais stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą, bendrą organizmo fizinį pasirengimą, didina jėgą, lavina lankstumą ir koordinaciją. Pasunkinti kamuoliai skirstomi į tris rūšis: medicininiai kamuoliai (angl. medicine ball), kimštiniai kamuoliai (ang. wallball), ir svoriniai minkšti kamuoliai (ang. slamball).

Medicininiai kamuoliai būna kietos tekstūros, dažnai su dviguba rankena, kuri leidžia komfortabiliai laikyti kamuolį su viena arba abejomis rankomis. Su medicininiais kamuoliais galima atlikti pratimus įvairioms raumenų grupėms: pečiams, krūtinei, rankoms, pilvo presui, nugarai, kojoms. Kimštiniai kamuoliai ir svoriniai kamuoliai būna minkšti, juos sunkiau suimti, išlaikyti, tad dirbant su šiais pasunkintais kamuoliais įsijungia dar daugiau raumenų grupių.

Kyla klausimų? Paskaitykite mūsų parengtą gidą:

Treniruotės su pasunkintu kamuoliu: technika, poveikis ir nauda

 

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".