Pastaraisiais metais aktyvus laisvalaikis vis populiarėja ir galime garantuoti, kad jis niekuomet neišeis iš mados! Savo kūno puoselėjimas ir geros savijautos bei sveikatos užtikrinimas svarbus bet kokio amžiaus žmogui. Šiam tikslui dažnai pasitelkiamas elipsinis treniruoklis. Tai labai populiarus treniruoklis, padedantis atsikratyti papildomo svorio, padailinti kūno linijas, pagerinti savijautą ir fizinį pasirengimą ar tiesiog aktyviau gyventi. Jis garantuoja, kad jūsų treniruotės bus ne tik smagios, bet ir intensyvios.

Kodėl verta rinktis elipsinį treniruoklį?

  • Treniruotės su elipsiniu treniruokliu yra gerokai efektyvesnės, nei treniruotės naudojant bet kurį kitą kardio treniruoklį ar bėgiojant. Jis lengvai gali pakeisti kitus kardio treniruoklius, tokius kaip bėgimo takelis, steperis, spiningo dviratis ir kiti treniruokliai.
  • Treniruotės su elipsiniu treniruokliu teigiamai veikia širdies ir kraujagyslių sistemos darbą, padidina plaučių tūrį ir padeda deginti riebalus.
  • Treniruojantis ant elipsinio treniruoklio sąnariams suteikiama mažiau streso, tačiau tai nekenkia treniruočių intensyvumui. Treniruotės itin tolygios, tad saugo jūsų sąnarius.
  • Elipsinis treniruoklis suteikia galimybę keisti įkalnę ir pasipriešinimą, taip pat galite minti pirmyn arba atgal, kas suteiks jūsų treniruotėms universalumo bei leis stiprinti daugiau raumenų grupių.
  • Treniruotės metu galite stiprinti tiek rankų, tiek kojų raumenis arba tik apatinę kūno dalį (blauzdas, sėdmenis, šlaunis).
  • Elipsinis treniruoklis – praktiškas. Namuose jis neužima daug vietos, jį nesudėtinga perstatyti, gali puikiai įsikomponuoti į namų interjerą.
  • Tai itin universalus treniruoklis – jį naudoti galėsite ir atlikdami lengvą apšilimą, ir norėdami atsikratyti bereikalingo svorio ar suaktyvinti širdies darbą.

Kaip pasirinkti?

Renkantis elipsinį treniruoklį reikėtų atsižvelgti į keletą svarbių aspektų, tokių kaip smagračio masė, maksimalus rekomenduojamas naudotojo svoris, programų kiekis ir įvairovė. Šiomis dienomis galite įsigyti labai įvairių elipsinių treniruoklių, tad reikėtų atsižvelgti ir į dizainą bei kokybę. Nors dizainas ir nėra pagrindinis pasirinkimo kriterijus, tačiau suderinę spalvas su kambario, kuriame planuojate treniruoklį statyti, dizainu, galite išlaikyti kambario interjero harmoniją. Pasirinkite patikimą gamintoją, kuris garantuos savo gaminių kokybę. PowerSport.lt asortimente rasite „Reebok“, „inSPORTline“, „Bowflex“, „Schwinn“, „Nautilus“ ir kitų puikiai žinomų ir patikimų gamintojų treniruoklius.

Elipsinio treniruoklio namams įsigijimas ne tik sutaupys jūsų laiko ir išlaisvins nuo kelionių į sporto salę bei stovėjimo kamščiuose, bet ir padės pagerinti fizinę savo kūno būseną, atsikratyti streso ir pasirūpinti savimi. Treniruotės ant elipsinio treniruoklio net ir namuose bus saugios ir intensyvios. Taip pat toks treniruoklis nėra brangus, tad gali tapti puikia investicija į savo fizinę būklę bei sveikatą.

Comments (0)

No comments at this moment

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".