kompaktiški treniruokliai

 

Svajojate turėti nuosavą treniruoklį, tačiau jus riboja nedidelė namų erdvė? Fizinės formos palaikymas, užsivėrus sporto salėms, tapo svarbiu klausimu daugeliui. Gera žinia ta, kad dabar galite išsirinkti treniruoklį, kuris tilps netgi į jūsų spintą! Taip nesugadinsite savo namų interjero masyviu įrenginiu, o efektyviai sportuoti galėsite vos tik panorėję. Šiame straipsnyje pristatysime 5 itin kompaktiškus treniruoklius bei apžvelgsime jų naudą sveikatai. Skaitykite toliau ir susipažinkite su įrenginiais, tinkančiais net ir nedidelėms namų erdvėms.

Steperis-žingsniuoklis: pasivaikščiojimas žiūrint televizorių

Mini steperiai yra puiki alternatyva vaikščiojimui, kai nenorite šalti lauke. Tai – puiki priemonė efektyviai treniruotei, stiprinančiai širdies ir kraujagyslių sistemą. Kaip ir ėjimo metu, naudojant žingsniuoklį deginate kalorijas ir mankštinate šlaunų, pakinklių, sėdmenų bei blauzdų raumenis. Jei siekiate atsikratyti nereikalingų kilogramų – įsigykite žingsniuoklį! Papildomas šio treniruoklio privalumas yra tas, kad jis nedidelis. Taigi, jį galėsite laisvai perkelti į norimą vietą arba tiesiog paslėpti po lova.

Sulankstomas mini dviratis treniruoklis – sportuokite darbo metu

Jei didžiąją laiko dalį praleidžiate sėdimoje padėtyje, šis treniruoklis yra skirtas jums. Mini dviratis sukurtas taip, kad tilptų po stalu. Tai reiškia, kad sportuoti galite net ir dirbdami. Naudojant šį treniruoklį treniruojama apatinė kūno dalis: šlaunys, pakinkliai, blauzdos, sėdmenys bei klubai. Šiuo treniruokliu galite naudotis kone visur, esant sėdimoje padėtyje. Treniruotės laiką galite pasirinkti patys. Visgi, buvo nustatyta, kad pakanka vos 23 minučių per dieną, jog ženkliai pagerintumėte sveikatą ir atsikratytumėte streso.

Vibro platforma: vienas prietaisas – dviguba nauda

Šis treniruoklis ne tik sustiprina kūną, bet gali būti naudojamas ir po treniruotės. Vibro platforma taip pat atpalaiduoja raumenis ir padeda atsigauti po sunkios fizinės veiklos. Šis itin kompaktiškas prietaisas veikia jūsų giliuosius raumenis. Kokią raumenų grupę stiprinsite priklauso nuo jūsų pasirinkto pratimo. Treniruoklis – itin universalus. Ši nedidelio dydžio vibro platforma turi kelis greičio režimus bei skirtingas programas. Ją galima naudoti ir su pasipriešinimo gumomis. Taip treniruotės taps dar veiksmingesnės!

Viso kūno treniruoklis efektyvioms treniruotėms

Šio tipo treniruokliai yra kiek aukštesni, tačiau dėl itin siauros konstrukcijos ir lengvo (vos 10 kg) svorio gali būti lengvai kilnojami bei paslepiami, kai jų nenaudojate. Šiuo treniruokliu puikiai sustiprinsite pečių, rankų ir nugaros raumenis. Treniruoklis pagamintas taip, kad juo galėtų naudotis visi šeimos nariai. Taigi, lengvai reguliuosite treniruoklio padėtį bei kojų atramos tipą. Papildomas privalumas – komplektacijoje esantis paprastas kompiuteris, rodantis įvairius parametrus.

Funkcinių diržų treniruoklis – naudokite jį bet kur

Jei aukščiau išvardinti treniruokliai per dideli – nenusiminkite. Efektyviai treniruotis galite ir naudodami itin išpopuliarėjusius TRX diržus. Jų veikimo principas yra jūsų kūno svoris, tačiau treniruotės metu stiprinama daugiau raumenų. Diržus galima montuoti daugeliu būdų: tiek namuose, tiek lauke. Taip pat jie neužima daug vietos, tad juos transportuoti nebus sudėtinga.

Fizinė sveikata yra itin svarbi, todėl, užsivėrus sporto salėms, kyla noras treniruotis namuose. Naudodami vieną iš straipsnyje minėtų treniruoklių, tai galite daryti net ir darbo metu! Dar vienas jų privalumas – nedidelė kaina bei kompaktiškas dydis. Jei, visgi, vieno treniruoklio funkcijų ir naudos jums nepakanka – įsigykite kelis skirtingų tipų įrenginius. Taip norimą formą įgausite neišeidami iš namų!

Comments (0)

No comments at this moment

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui