Užsiimate mišriais kovos menais (MMA)? Norite pradėti ar tęsti treniruotes? Jei į bent vieną šių klausimų atsakėte teigiamai, jums reikia įsigyti tinkamų pirštinių porą, specialias apsaugas ir kitų priemonių treniruotėms. Pirmųjų MMA pirštinių įsigijimas gali tapti sudėtinga, tačiau įmanoma užduotimi, kadangi pirštinių tipų ir gamintojų yra be galo daug. Visų pirma reikėtų žinoti, kad MMA pirštinės skiriasi nuo bokso pirštinių.

Skirtingi MMA pirštinių tipai

Pirkdami MMA pirštines visų pirma turite žinoti, kad jų būna skirtingų tipų, ne visos jos naudojamos taip pat. Tai reiškia, kad jums gali prireikti daugiau nei vienos poros pirštinių. Pavyzdžiui, yra pirštinės, skirtos treniruotėms su maišais. Jos patvarios, tvirtos ir lengvos. Jos puikiai tiks besitreniruojantiems su greičio kriaušėmis ar maišais. Tokios pirštinės turi paminkštinimą ties krumpliais. Su tokiomis pirštinėmis rekomenduojama naudoti bintus.

MMA treniruočių pirštinės panašios į bokso pirštines, tačiau naudojamos smūgiuoti į letenas. Jas galima naudoti ir sparingui bei treniruotėms su maišais. Kovos ir graplingo pirštinės lengvos ir turi minimalų paminkštinimą ties krumpliais. Svarbu, kad kovos pirštinės nebūtų naudojamos sparingo metu, nes kelia didelę partnerio sužalojimo riziką.

Dydžiai

MMA pirštinės gaminamos įvairių dydžių. Nesunkiai rasite pirštinių, tinkančių tiek jaunuoliams, tiek suaugusiems. Perkant pirštines internetu galite pasitikrinti dydžių informaciją. Prieš pirkdami turėtumėte išmatuoti savo riešo apimtį ir sužinoti reikalingą pirštinės ilgį.

Savybės

Skirtingos MMA pirštinės pasižymi skirtingomis savybėmis. Rinkdamiesi pirštines įsitikinkite, kad jos turi svarbiausias savybes: sugeria drėgmę, turi didelio tankio putplasčiu, pagamintos iš aukštos kokybės dirbtinės arba karvės odos, turi patogų velcro užsegimą? Ar esate patenkinti pirštinių dizainu? Ar patogiai jaučiatės jas dėvėdami? Svarbiausia nesitikėti, kad nepatogios pirštinės prasinešios ir ilgainiui taps patogesnės, nes taip nebus. Nusipirktos pirštinės patogios turi būti jas užsidėjus pirmą kartą.

Ar kaina svarbi?

Pirkdami MMA pirštines ir kitą inventorių žmonės dažnai susirūpina pamatę kainas. Jie pradeda ieškoti pigesnių variantų, bet tai ne visuomet yra pati geriausia idėja. Akcijos – puiku, tačiau neturėtumėte dėl to aukoti kokybės. Pirkdami visuomet įsitikinkite, kad pirštinės pagamintos kokybiškai, nes tokios pirštinės ne tik geriau apsaugos jus treniruočių metu, bet ir ilgiau tarnaus.

Perkant MMA pirštines svarbu, kad jos jums tiktų ir patiktų bei turėtų pakankamas apsaugas ties krumpliais ir riešais. Treniruočių ar varžybų metu itin svarbu, kad pirštinės nesmukinėtų.

Comments (0)

No comments at this moment

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui