Kilimėliai mankštai: kaip išsirinkti geriausią?

Tikriausiai kiekvienoje sporto salėje ar sportuojančiojo namuose kilimėlis mankštai – bene būtiniausias daiktas. Nesvarbu, ar norite atlikti tempimo pratimus, praktikuoti jogą ar tiesiog  prasimankštinti – kilimėlis tikrai pravers. Kilimėliai mankštai būna įvairūs – storesni ir plonesni, skirtingo kietumo, tekstūros. Būtent pradėjus galvoti apie šiuos parametrus gali pradėti suktis galva. Visgi, koks kilimėlis labiausiai tiks jums?

9394 views

Kelio įtvaras sportui: kada įsigyti?

Dėl greito gyvenimo tempo ir sėslaus gyvenimo būdo ne retas žmogus šiais laikais patiria kelių skausmus. Visgi ne kiekvienas reaguoja į tai kol nekyla rimtesnių problemų. Taip pat su šiomis problemomis susiduria ir aktyvų gyvenimo būdą propaguojantieji bei vyresnio amžiaus žmonės. Kartais, problemos, kurioms kelią užkirtęs būtų tiesiog paprastas kelio įtvaras sportui, išsivysto į didesnes traumas ar ligas, kurioms gydyti prireikia gydytojų pagalbos.

7103 views

Gimnastikos kamuoliai: kaip išsirinkti ir naudoti?

Gimnastikos kamuoliai (kitaip vadinami šveicariškais kamuoliais, tačiau niekas nežino kodėl) naudingi dėl gausios pratimų įvairovės. Jie suteikia papildomo pasipriešinimo pilateso ir fitneso treniruočių metu. Jie gali būti naudojami ir raumenims stiprinti, koordinacijai ir pusiausvyrai gerinti, taisyklingai laikysenai lavinti, silpniesiems ir smulkiesiems kūno raumenims stiprinti, stuburui nuo kompresijos apsaugoti.

11118 views

Masažo stalas: nuo ko pradėti renkantis?

Nesvarbu, ar esate pradedantysis masažo terapeutas ir įsirenginėjate savo pirmąjį kabinetą, ar šioje srityje dirbate jau ilgus metus – tinkamiausio masažo stalo pasirinkimas nėra lengva užduotis. Sakoma, kad nėra tobulo masažo stalo, yra tik tas, kuris išpildys jūsų ir jūsų klientų lūkesčius. Šiais laikais yra įvairiausių pasirinkimo variantų, tačiau iš kur žinoti, kad jūsų pasirinktas masažo stalas tikrai bus geriausias jums ir jūsų klientams? Pateikiame kelis patarimus, padėsiančius stalą išsirinkti.

3068 views

Masažinė kėdė: kaip išsirinkti tą vienintelę?

Kiekvienas masažo mėgėjas tikriausiai svajoja apie masažą, kuriuo mėgaudamasis atsipalaiduoti galėtų kasdien grįžęs namo. Puikus sprendimas masažo mėgėjams – masažinė kėdė. Tai gana brangus pirkinys, todėl, prieš perkant, reikėtų pasverti visus „už“ ir „prieš“, apsvarstyti norimus kėdės parametrus ir funkcijas. Tad į ką atsižvelgti reikėtų renkantis masažo kėdę?

4817 views

Treniruočių volas: kaip išsirinkti sau tinkamą?

Šiais laikais treniruočių volas vis dažniau sutinkamas sporto klubuose ar sportuojančiųjų namuose. Jis padeda atpalaiduoti įsitempusius raumenis, pagreitina jų atsigavimą ir palengvina skausmą. Dalis sportininkų vis dar abejoja treniruočių volų nauda, tačiau mokslininkai teigia, kad jie tikrai naudingi. Raumenų masažavimas volu – miofascialinio atpalaidavimo technika.

6586 views

Gimnastikos sienelė: privalumai ir panaudojimo būdai

Daugelis dar iš mokyklos laikų prisimename sporto salėse prie sienų pritvirtintas „kopėtėles“ dar vadinamas gimnastikos arba švediškomis sienelėmis. Jos naudojamos atliekant prisitraukimus (pritvirtinus papildomą priedą), kabojimui, kitiems įvairiems pratimams. Kai kurie ant jos netgi mokėsi rišti jūrinius mazgus!

4717 views

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui