Tikriausiai visi žinome posakį, kad nėra blogo oro, tik – bloga apranga. Esant nepalankioms oro sąlygoms – spaudžiant šaltukui ar lyjant lyg iš kibiro, būtina pasirūpinti tinkama apranga tam, kad būtų patogu leisti laiką lauke ir nesusirgtume. Kai oras nelepina, visada gelbsti termo drabužiai. Tai yra nepamanoma laisvalaikio apranga, turinti net keletą privalumų.

5 svarbiausi termo rūbų privalumai

Termo rūbai – populiari laisvalaikio apranga. Turbūt kyla klausimas, kodėl jie tokie populiarūs? Atsakymas paprastas – šie rūbai turi net penkis privalumus.

Termo rūbai neleis jums sukaisti

Termo drabužiai puikiai sulaiko prakaitą, todėl jie rekomenduojami žmonėms, aktyviai leidžiantiems laisvalaikį: sportuojantiems, atostogaujantiems kalnų slidinėjimo kurortuose ar mėgstantiems iškylauti. Aktyviai leidžiant laiką, natūralu, kad žmogus sušyla ir suprakaituoja, tačiau dėvint šiuos rūbus – prakaitas yra išgarinamas. Taip nejaučiamas nemalonus prakaito kvapas, be to, apsisaugoma nuo peršalimo ligų, kuriomis itin dažnai sergama sušilus ar perpūtus vėjui.

Termo drabužiai nepraleidžia drėgmės

Dar vienas šių rūbų privalumas – tai, kad jie nepraleidžia drėgmės. Kai vis dažniau lyja ne tik rudenį, bet ir kitais metų laikais, neperšlampantys drabužiai yra būtina laisvalaikio aprangos dalis. Apsirengę termo drabužiais, galėsite nebijoti keliauti į lauką net ir lietui pliaupiant, nes namo grįšite sausi ir nesušalę.

Termo apranga nevaržo jūsų judesių

Trečias termo drabužių pliusas – jie nevaržo judesių, todėl šiuos rūbus patogu dėvėti sportuojant. Apsirengus šiuos rūbus, be vargo atliksite įvairiausius sporto pratimus. Be to, termo drabužiai pritaikyti ir vaikams, kurie daug laiko praleidžia lauke, aktyviai žaidžia.

Termo rūbai prisitaiko prie jūsų kūno temperatūros

Termo rūbai naudingi ir dėl to, kad jie puikiai prisitaiko prie kūno temperatūros. Vadinasi, galima sugriauti mitą, kad termo drabužiai tinkami nešioti tik žiemą. Tiesa ta, kad jie palaiko stabilią kūno temperatūrą, todėl su jais nesušalsite, kai už lango spaudžia šaltukas, ir nesušilsite, kai kepina saulė. Šie drabužiai išties yra naudingi, kai gyvename šalyje, kurioje orai itin permainingi.

Kokybiški termo drabužiai tarnaus jums ilgą laiką

Termo drabužiai yra ilgaamžiai. Jie gaminami tik iš kokybiškų medžiagų, kurios yra atsparios purvui. Nuo šių drabužių purvas tiesiog nuslysta. Todėl, kartą investavę, būsite tikri, kad šie rūbai ilgai tarnaus. Be to, jų nereikės dažnai skalbti, o tai ypač aktualu turintiems vaikų, juk šie dažnai išsipurvina.

Mėgstantiems aktyviai leisti laisvalaikį, svarbu pasirūpinti tinkama apranga, ypač gyvenantiems šalyje, kuriai būdingi keturi metų laikai. Kai oras labai permainingas, svarbu, kad apranga būtų patogi, kokybiška, nepralaidi drėgmei ir prisitaikanti prie kūno temperatūros. Visus šiuos kriterijus atitinka termo rūbai, kurie yra išties puiki alternatyva įprastiems sportiniams ar laisvalaikio drabužiams. Įsigiję šiuos rūbus, galėsite nevaržomai mėgautis visomis laisvalaikio pramogomis tiek žiemą, tiek vasarą.

Comments (0)

No comments at this moment

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".