Įprastiniai batutai vis dar išlieka populiariausi, tačiau vis daugiau žmonių pradeda domėtis į žemę įleidžiamais batutais. Jei norite, kad batutas nebūtų per daug matomas ir gražiai įsilietų į bendrą sodo vaizdą, į žemę montuojamas batutas – kaip tik jums. Ant tokių batutų užlipti – lengviau ir saugiau, o tai ypač naudinga, jei turite mažų vaikų, kuriems norint užlipti ant batuto neprireiks kopėčių (jei batutu naudosis maži vaikai, patartina įsigyti apsauginį tinklą).

BERG siūlo „InGround“ ir „FlatGround“ į žemę įleidžiamus skirtingų dydžių, spalvų ir formų batutus. Beveik visus BERG batutus galite įsigyti ir su apsauginiu tinklu. Kadangi šokinėjant ant į žemę įleidžiamo batuto nekyla pavojaus nukristi iš didelio aukščio (priešingai, nei naudojant įprastinį batutą), ant jo galite šokinėti ir be apsauginio tinklo. Jei nuspręsite pirkti į žemę įleidžiamą batutą be tinklo, jis neužgoš jūsų sodo ir ant jo bus lengviau užlipti. Taip pat – toks batutas pigesnis.

Į žemę įleidžiamo batuto privalumai

Jei dvejojate ar pasirinkti į žemę įleidžiamą batutą, pagalvokite apie šiuos jo privalumus:

  • Mažiau kasimo: unikali konstrukcija reiškia, kad duobė po batutu neturi būti labai gili.
  • Patvarumas: trumpos batuto kojelės neįkišamos į žemę, todėl nerūdys. Dėl to batuto tarnavimo laikas daug ilgesnis!
  • Saugumas: į žemę įleidžiamas batutas aplink rėmą turi integruotą tinklą. Jis neleidžia gyvūnams, kamuoliams ir kitiems žaislams patekti po batutu. Saugus sprendimas!
  • Stabilumas: kadangi šis batutas yra daug arčiau žemės nei įprastiniai batutai, jis stabilesnis.
  • Didelis šokinėjimo komfortas: dėl išskirtinio batuto dizaino, šokinėjant oras lengvai praleidžiamas. Tai leidžia šokinėti sklandžiai!
  • Lengvas montavimas: dėl unikalaus dizaino batutą lengva sumontuoti. Prie batuto yra pridėta instrukcija.
  • Didelis pasirinkimas: „BERG InGround“ ir „Flatground“ batutai gaminami įvairių formų, dydžių, spalvų ir kainų. Trumpai tariant, visuomet rasite BERG batutą, kuris atitiks visus jūsų poreikius.

Į žemę įleidžiamo batuto duobės dydžių lentelė:

Batuto skersmuoDuobės skersmuoDuobės gylis
430 cm 390 cm min. 75 cm
380 cm 340 cm min. 75 cm
330 cm 290 cm min. 75 cm
270 cm 230 cm min. 75 cm
220 x 330 cm 170 x 280 cm min. 75 cm

Kaip montuoti į žemę įleidžiamą batutą BERG?

Kaip tikriausiai supratote, norėdami sumontuoti į žemę įleidžiamą batutą ir paruošti jį naudojimui, visų pirma turite iškasti duobę. Tai paaiškinsime keturiais paprastais žingsniais.

Pirmas žingsnis Antras žingsnis
Nuspręskite kur batutą norite montuoti. Tai itin svarbu, nes į žemę įleidžiamo batuto perkelti negalėsite taip lengvai kaip įprastinio. Išsirinkę tinkamą vietą, pažymėkite reikiamo dydžio apskritimą. Nemontuokite batuto per arti gyvatvorės, tvoros, po medžiais ar kitais augalais bei šalia pastatų – taip šokinėti bus saugiausia. Ant kastuvo pažymėkite reikiamą duobės gylį spalvota lipnia juosta. Kasdami duobę, atsižvelkite į su batutu gautoje instrukcijoje nurodytus dydžius. Tai padės nuspręsti batuto vietą. Centrinis batuto taškas turi būti 75 cm gylio. Tai – batuto vidurys.
Trečias žingsnis Ketvirtas žingsnis
Iškaskite dubens formos duobę, kurios vidurys bus gilesnis nei kraštai (žiūrėkite į pav. aukščiau). Į žemę įmontuojamas batutas BERG turi trumpas kojeles, kurių nereikia įsmeigti į žemę. Štai ir viskas! Įstatykite batutą į duobę ir nepamirškite jo išbandyti :)  Po batutu yra tinklas, tvirtinamas prie žemės naudojant specialų tvirtinimo rinkinį, kurį rasite komplekte. Jis padeda daiktams ir žaislams neįkristi į duobę po batutu ir leidžia orui lengviau prasiskverbti iš po batuto šokinėjant.

Nyderlandų kompanija BERG siūlo be galo platų batutų asortimentą. Neabejotinai rasite norimos formos, dydžio ir spalvos modelį, kuris puikiai tiks jūsų sodui ar kiemui. BERG batutai be galo kokybiški ir patvarūs, tad pasirinkę šį gamintoją tikrai nesuklysite. Jei nežinote, kurį modelį pasirinkti – susisiekite su mumis. Mielai atsakysime į visus jūsų klausimus, išsklaidysime abejones ir padėsime išsirinkti jums labiausiai tinkantį batutą!

Comments (0)

No comments at this moment

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui