Žiema reiškia šaltį, stiprų vėją, lietų ir sniegą. Batuto apsauga žiemos metu labai svarbi. Kaip šiuo metų laiku geriausia pasirūpinti savo batutu? Pateiksime jums keletą patarimų!

Pirmas žingsnis – nuvalyti batutą, nes pradėti reikia nuo jo pašalinant nešvarumus. Tai gali būti bet kas: nuo dulkių ir rudens lapų iki sniego. Antra, batutą galite valyti vėsiu vandeniu ir skuduru. Jokių būdu nenaudokite jokių valymo priemonių, net muilo, nes jie gali sugadinti medžiagą! Iškart po valymo išdžiovinkite batutą, kad įsitikintumėte, jog ant jo neliko vandens. Reguliari priežiūra batutui Berg padeda išlaikyti kokybę ir ilgaamžiškumą.

Taip pat galite paprasčiausiai naudoti batuto uždangalą. Jis batutą apsaugos nuo lietaus, lapų ir kitų nešvarumų. Uždangalas dengia ir batuto apsauginį kraštą, spyruokles ir šokinėjimo kilimėlį. Dėl šios priežasties jis apsaugo daugiau batuto dalių nei tik šokinėjimo kilimėlis. Batuto uždangalai Berg turi Basic ir Extra versijas, įvairius dydžius ir net keletą spalvų variantų.

Batuto uždangalus Berg galima naudoti su visais batutais: įleidžiamais į žemę, įprastais batutais, taip pat su batutais su apsauginiu tinklu, nes tinklo stulpai pritvirtinami prie rėmo, paliekant trijų centimetrų tarpą. Šios vietos pakanka norint uždėti uždangalą.

Nuo itin sudėtingų oro sąlygų batutą apsaugoti galima ir naudojant tvirtinimo rinkinį. Jis užtikrins, kad audros metu jūsų batutas išliks vietoje. Kartais nepadės net ir tvirtinimo rinkinys – tai priklauso nuo to, kur batutas stovi. Jei jis lauke ir šokinėjimo kilimėlis gaudo daug vėjo, tvirtinimo rinkinys gali neatlaikyti. Tikimybė, kad tai įvyks – nedidelė, tačiau įmanoma. Taip pat svarbu ir į kokią žemę smeigiami kaiščiai. Smėlingas dirvožemis yra ne toks kietas nei, pavyzdžiui, molinis.

Jei turite pakankamai vietos batutui laikyti, galite apsvarstyti galimybę jį išardyti ir sandėliuoti, pavyzdžiui, malkinėje ar garaže. Tokiu atveju batutas tikrai nebus sugadintas oro sąlygų.

Pasinaudojus šiais patarimais, jūsų batutas turėtų be vargo išgyventi žiemos sezoną!

Comments (0)

No comments at this moment

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui