Treniruotės su giromis: ką turėtumėte žinoti?

Kardio treniruotės yra puikus būdas palaikyti fizinę formą, tačiau norint išvysti rezultatus – vien jų nepakanka. Sportas su svoriais stiprina raumenis ir formuoja kūną. Tad šio tipo pratimai privalo būti įtraukti į jūsų sporto planą. Šįkart siūlome hantelius iškeisti į giras. Jei norite išsiaiškinti, kokia šių svarsčių nauda bei sužinoti atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus – skaitykite šį straipsnį.

6291 views

Patarimai, kaip pasirinkti tinkamo svorio hantelius treniruotėms

Tinkamo svorio hantelių pasirinkimas – svarbi treniruočių dalis. Skirtingiems pratimams, įgūdžių lygiams ir fiziniams sugebėjimams reikia skirtingo svorio hantelių. Visada geriau pradėti nuo lengvesnių ir didinti svorius atsižvelgiant į progresą. Per sunkių hantelių pasirinkimas pirmose treniruotėse padidina traumų riziką. Perskaitę šį straipsnį, gebėsite tinkamai rinktis svorius treniruotėms.

4145 views

Treniruotės su pasunkintu kamuoliu: technika, poveikis ir nauda

Pasunkinti kamuoliai – itin universalus sporto inventorius. Jų pagrindinis bruožas – svoris, kuris gali būti pritaikytas pagal individualius poreikius. Tokie kamuoliai dažnai naudojami reabilitacijai, tačiau dėl didelio krūvio raumenims dažnai pasirenkami naudoti ir įprastų treniruočių metu. Tad kokia jo nauda? Kaip atrodo treniruotės, naudojantis medicininiu kamuoliu? Kokio tokių treniruočių poveikio galime tikėtis?

3278 views

Kaip treniruotis naudojantis stepu?

Stepas – treniruočių įrankis, dažniausiai naudojamas grupinių aerobikos treniruočių metu. Pirmieji stepai sporto salėse atsirado devintajame dešimtmetyje. Jau tada buvo žinoma, kad stepas – itin universalus treniruočių priedas, dažniausiai naudojamas aerobikos užsiėmimuose. Tačiau jį naudoti galime ne tik aerobikai, tereikia pasitelkti fantaziją! Šiame straipsnyje pateiksime rekomendacijų kaip naudoti aerobikos stepą.

2709 views

Šokdynė: kaip šokinėti, kad numestumėte svorio?

Šokinėjimas per šokdynę? Vaikų užsiėmimas! Gaila, tačiau daugelis pamiršo, kad šokdynė yra itin efektyvus ir universalus sporto įrankis. Šokinėti per šokdynę paprasta. Norint užsiimti šia veikla jums neprireiks didelio kambario ar brangios įrangos, visgi pasieksite puikių rezultatų. Šokdynė padės atlikti tiek puikią kardio treniruotę, tiek treniruotis intervalais. Vos pusvalandis intensyvaus šokinėjimo padės sudegini nuo 300 iki 400 kalorijų. Būtent tiek kalorijų gauname suvalgę spurgą!

21004 views

Treniruočių pirštinės: kaip išsirinkti?

Renkantis pirštines treniruotėms gali kilti daug klausimų. Ypač, kai nežinote nuo ko pradėti ir į kokių jų savybių ieškoti, iš kokios medžiagos jos turėtų būti pagamintos ir kt. Šiame įraše papasakosime kodėl treniruočių pirštinės jums reikalingos (daugelis tikriausiai sakys, kad jiems patogiau treniruotis be jų), kokios jos turėtų būti ir kaip jas tinkamai prižiūrėti.

2306 views

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui