Bokso ir MMA pirštinės

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kuo skiriasi bokso ir MMA pirštinės?

Bokso pirštinės paprastai yra daug didesnės ir masyvesnės nei MMA pirštinės. Jų paskirtis - apsaugoti boksininkų rankas nuo sužeidimų kovos metu, nes jos labai amortizuoja. Priešingai, MMA pirštinės yra daug mažesnės ir lengvesnės. Jos skirtos padėti MMA kovotojui sučiupti priešininką ir grumtis nesužalojant nei savęs, nei priešininko. Bokso pirštinių kaina paprastai svyruoja nuo 20 iki 90 eurų, o MMA pirštinių kaina paprastai svyruoja nuo 30 iki 120 eurų.

Iš kokios medžiagos gaminamos bokso ir MMA pirštinės?

Bokso ir MMA pirštinės paprastai gaminamos iš sintetinės odos arba vinilo. Jos taip pat gali būti pagamintos iš kitų medžiagų, pavyzdžiui, tinklelio, nailono ir poliesterio.

Kaip pasirinkti tinkamo dydžio bokso ir MMA pirštines?

Bokso ir MMA pirštinių dydis priklauso nuo jūsų rankos išmatavimų. Norėdami įsitikinti, kad įsigysite tinkamas pirštines, išmatuokite atstumą nuo delno pagrindo iki viduriniojo piršto galo. Bokso pirštinės turėtų būti maždaug 12-16 uncijų (340-454 gramų), o MMA pirštinės - 4-6 uncijų (113-170 gramų).

Kokių geriausių savybių reikia ieškoti bokso ir MMA pirštinėse?

Ieškant bokso ir MMA pirštinių svarbu atsižvelgti į pirštinių medžiagos tipą, paminkštinimą, riešo atramą ir pralaidumą orui. Pirštinių medžiagos gali būti įvairios - nuo karvės odos iki vinilo ir audinio. Paminkštinimas yra svarbus rankų apsaugai, todėl pirmenybė teikiama storam paminkštinimo sluoksniui, kuris padeda sugerti smūgių smūgius. Ieškokite pirštinių su riešo atramomis, kurios suteikia stabilumo ir apsaugo riešus nuo pernelyg didelio ištempimo. Galiausiai, labai svarbu, kad pirštinės būtų pralaidžios orui, nes tai padeda išlaikyti rankas vėsesnes ir sausesnes ilgų kovų metu.

Ar naudojant bokso ir MMA pirštines kyla kokių nors saugos ar sveikatos problemų?

Taip, naudojant bokso ir MMA pirštines svarbu atsižvelgti į saugumą ir sveikatą. Su netinkamu bokso ir MMA pirštinių naudojimu susiję įvairūs pavojai, įskaitant plaštakos, riešo ir alkūnės sužalojimus, taip pat plėštines žaizdas ir sumušimus. Svarbu pasirinkti tinkamą pirštinių tipą, taip pat tinkamą dydį ir svorį, kad apsaugotumėte save ir priešininką. Be to, treniruodamiesi ar dalyvaudami varžybose visada turėtumėte dėvėti tinkamus galvos apdangalus ir apsauginius kilimėlius.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".