Bokso šalmai

Boksuojantis jus mokys saugotis, išvengti smūgių, tačiau ne visus smūgius įmanoma išvengti, ypač, kai konkurentas įgudęs. Anksčiau ar vėliau jis pralaus jūsų apsaugą ir tuomet suprasite, kad jums reikalingas bokso ar MMA šalmas. Bokso šalmų paskirtis – apsisaugoti nuo nubrozdinimų ir sumušimų. Jie stipriai paminkštinti, tad smūgius susilpnina tik nesmarkiai. 

Renkantis bokso šalmą reikėtų atsižvelgti į jo dydį, taip pat išsirinkite bokso šalmą, kurio dizainas jums būtų artimas. Bokso šalmai taip pat suteikia sportininkui daugiau pasitikėjimo savimi ir garantuoja visos galvos apsaugą užsiimant koviniu sportu bei apsaugą nuo traumų.

Siūlome šlamus, pagamintus iš aukštos natūralios bei dirbtinės odos.  Mūsų asortimente rasite kokybiškas geriausių gamintojų, tokių kaip „Venum“, „Everlast“, „Fairtex“, „SportKO“ ir kt., prekių.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Tipas
Dydis
Medžiaga
Spalva
Filtravimas

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".