Motociklininko apranga

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Spalva
Dydis
Lytis
Filtravimas

Apranga motociklininkams

Nors moto apranga kiekvienam motociklininkui leidžia atskleisti savitą stilių, tai toli gražu nėra tik paprasti rūbai, padabinti ryškiaspalvėmis juostomis ar užrašais, leidžiantys išsiskirti iš kitų. Tai kur kas daugiau. Kad ir kaip drastiškai skambėtų, motociklininkų apranga saugo gyvybes. Ji suteikia maksimalią apsaugą nelaimingų atsitikimų metu, kartu saugodama nuo saulės, lietaus, vėjo, triukšmo bei kelyje pasitaikančių šiukšlių. Dvejojantiems, ar verta investuoti pinigus į kokybišką, bet piniginę gerokai paploninančią motociklininkų aprangą, primename, kad esama dviejų motociklininkų tipų: bent kartą patekusių į avariją, ir kol kas dar nepatyrusių nelaimingų atsitikimų. Tam, kad baimė dėl nelaimingų atsitikimų nesugadintų važinėjimosi motociklu malonumo ir po pasivažinėjimo visos kūno dalys liktų savo vietose, kviečiame plačiau susipažinti su mūsų asortimente esančia moto apranga.

Moto apranga – pagrindinės detalės

Motociklininkų apranga sulaukia nemažai diskusijų, sprendžiant dilemą, ką galima dėvėti važinėjantis motociklu, o ko ne. Nepaisant to, vienbalsiai sutariama dėl kelių pagrindinių aprangos motociklininkams detalių, užtikrinančių maksimalią ir įvairiapusę apsaugą. Į šį sąrašą patenka:

  1. Moto šalmai. Pagrindinių motociklininkų aprangos detalių sąraše visada, be išimties, pirmoje vietoje atsiranda šalmai. Ir taip yra ne tik dėl to, kad privalomą šalmų dėvėjimą numato įstatymai. Moto šalmai net 69% sumažina galvos traumų, galinčių sąlygoti mirtį, riziką. Ką jau kabėti apie apsaugą nuo vabzdžių, galinčių patekti į burną ar akis.
  2. Moto kelnės arba kelių apsaugos. Kad ir kaip atrodytų keista, važinėjantis motociklu, dėvėti įprastas kelnes nėra pats geriausias sprendimas. Ypač tuomet, kai po jomis nedėvimos kelių apsaugos. Įprastose drabužių parduotuvėse parduodamos kelnės skiriasi nuo priskiriamų moto aprangai. Motociklininkų aprangą sudarančios kelnės ne taip greitai plyšta bei turi įsiūtas kelių apsaugas.
  3. Motociklininkų striukės. Priešingai negu kelnės, moto striukės yra mėgstamesnė motociklininkų aprangos detalė. Striukės ne tik apsaugo nuo nemalonaus oro sąlygų. Jos, kaip ir kelnės, turi papildomas apsaugas ir ne taip greitai plyšta, geriau priglunda prie kūno. Visa tai nelaimės atveju leidžia atsipirkti tik vienu kitu nubrozdinimu, o ne atviromis žaizdomis.
  4. Motociklininkų batai. Galima pagalvoti, kad investuoti į moto aprangą, ypač batus, dažniausiai renkasi ekstremalaus motociklų sporto mėgėjai ir profesionalai. Tikriausiai ne vienam motociklininkų batai asocijuojasi su ilgaauliais, profesionalių sportininkų avimais batais. Visgi kai kurie moto batų modeliai iš pirmo žvilgsnio niekuo nesiskiria nuo aptinkamų bet kurioje batų parduotuvėje. Tad, galite būti ramūs – stiliui tikrai nebus pakenkta. O viena neslystančių, tvirtų, kulkšnies atramą turinčių moto batų pora, papildžiusi motociklininko aprangą, leis jaustis ramiai ir užtikrintai tiek spaudžiant greičio pedalą, tiek patekus į nelaimingą atsitikimą.
  5. Moto akiniai. Jei išsirinktas šalmas nedengia viso veido arba jo skydelis skaidrus, akinanti saulė, dulkės ir vabzdžiai gadina visą važiavimo motociklu malonumą. Būtent dėl to neatskiriama moto aprangos detalė tampa akiniai.

Tai tėra keli aprangos motociklininkams pavyzdžiai. Jei norite visiškai nesukti galvos dėl galimų traumų, siūlome išbandyti visą kūną dengiančias moto kūno apsaugas, o rankas apsaugoti su specialiomis pirštinėmis. Mėgstantiems leistis į ilgas, nenuspėjamų nuotykių kupinas keliones pravers vandeniui atsparios medžiagos moto apranga.

Moto apranga internetu

Niekam nepaslaptis, kad internetu perkama moto apranga pasižymi geresne kaina. Bet kai motociklininkų apranga savo įvairove nenusileidžia įprastiems rūbams, išsirinkti ne taip jau lengva. Renkantis rūbus pasivažinėjimui motociklu svarbu įvertinti medžiagas ir sezoniškumą. Vasarą norisi, kad moto apranga praleistų orą, todėl pirmenybę reikėtų teikti tekstiliniams rūbams. Tuo metu odinė apranga motociklininkams leidžia susikurti unikalų stilių. Jei abejojate dėl naujos investicijos, kviečiame peržiūrėti atsiliepimus ir profesionalų rekomendacijas. Tam, kad motociklininkų aprangos kaina ne taip kandžiotųsi, kviečiame pasinaudoti specialiais mūsų pasiūlymais, akcijomis ir išpardavimais. Aplankykite mūsų internetinę parduotuvę arba užsukite į Kaune bei Vilniuje esančias fizines parduotuves ir įsigykite moto aprangą be baimės, kad patikusio šalmo, moto kelnių, švarko ar moto kostiumo dydis jums netiks.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".