Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Spalva
Filtravimas

Moto prekės

Moto prekės

Motociklai, motoroleriai ar keturračiai ne vienam yra ne tik priemonė pasiekti norimą tašką, bet ir adrenalino kupina pramoga, daug pastangų ir pasiruošimo reikalaujantis sportas arba tiesiog gyvenimo būdas. Kiekvienas save gerbiantis motociklininkas pritars, kad motociklas ar keturratis nėra vienintelis atributas svarbus moto sporte. Pagal kiekvieno norus pritaikytos moto prekės, užtikrinančios sklandesnį važiavimą ir didesnį komfortą bei saugumą, yra tiesiog būtinos.

Motociklai, motoroleriai ir keturračiai

Niekam ne paslaptis, kad keturračiai ir motociklai (kartu su motoroleriais) skiriasi ne tik savo dizainu, galingumu ar kokybiškumu, bet ir paskirtimi.

  • Motoroleriai yra dažnas jaunųjų motociklininkų pasirinkimas. Ši dviratė transporto priemonė yra lėtesnė negu motociklas, tačiau ne mažiau manevringa. Dėlto jais galima važinėtis dar nesulaukus pilnametystės. Motoroleriai, priešingai negu motociklai, turi plačią platformą kojoms. Tokiu būdu kojos laikomos kartu ir nerizikuojama, kad jos prisilies prie įkaitusių transporto priemonės dalių.

  • Motociklai pasižymi galingesniais varikliais ir didesniais negu motorolerių ratais. Tai jiems leidžia išvystyti didesnį greitį. Priklausomai nuo dizaino, motociklai skirstomi į turistinius, sportinius, kroso ir kt. Turistiniai motociklai išsiskiria tuo, jog prie jų yra lengvai pritvirtinami moto krepšiai. Sportiniai motociklai yra dinamiškesni, greitesni bei lengvesni. Krosiniai – sukurti sportinėms trasoms, todėl dažnai neturi žibintų ar posūkio signalo.

  • Keturračiai yra pritaikyti judėti bekele, bet tinka ir asfaltuotiems keliams. Dideli ratai ir galingas variklis padeda išsikapstyti iš didžiausios klampynės. Dėlto keturračiai yra ekstremalų, mėgstančių leistis į nuotykius nepravažiuojamais keliais, pasirinkimas numeris vienas.

Moto apranga

Moto sportas neįsivaizduojamas ne tik be dviračių transporto priemonių, bet ir be moto aprangos. Tam, kad tiek turistinė kelionė motociklu, tiek ekstremalūs nuotykiai su keturračiais ar sportinės varžybos neapkarstų, kiekvieno motociklininko garderobe turėtų atsirasti moto kostiumas – motociklininko kelnės, marškinėliai ir striukė. Ši moto apranga ne tik leidžia išsiskirti. Ji pasižymi tvirtesnėmis medžiagomis bei papildoma kelių, alkūnių ir kitų jautrių kūno vietų apsauga.

Nors moto kūno apsaugos ir motociklininkų batai bei pirštinės dėl savo saugumo leidžia jaustis užtikrintai, esama dar svarbesnių moto prekėms priskiriamų atributų. Nesvarbu, ar jūsų garaže stovi motoroleris, sportinis motociklas, ar keturratis, motociklininko šalmas ir moto akiniai yra tai, be ko tiesiog draudžiama pajudėti iš vietos. Nelaimės atveju, moto šalmai apsaugo svarbiausią mūsų kūno dalį – galvą, nuo rimtų traumų, galinčių sąlygoti mirtį. Tuo metu moto akiniai, neleidžia įvairioms skriejančioms dulkėms ir vabzdžiams pažeisti mūsų akių bei apsaugo nuo akinančių saulės spindulių.

Moto aksesuarai

Kai geriausiai norus atitinkanti dviratė transporto priemonė jau stovi jūsų garaže ir moto apranga pasirūpinta, laikas pagalvoti apie gyvenimą palengvinančius aksesuarus. Tokie moto aksesuarai, kaip motociklų uždangalai ir apsaugos, saugo motociklą ar keturratį nuo išorinio aplinkos poveikio ir ilgapirščių. Tuo metu moto krepšiai ir tinklai yra nepamainomi leidžiantis į ilgas, turistines keliones motociklu. Juose sutalpinsite visą reikalingiausią turtą ir galėsite nesirūpinti, kad važiuojant didesniu greičiu šie pasimes.

Moto prekės internetu

Moto prekės gera kaina internetu yra, ko gero, ieškomiausia motociklininkų frazė. Ir nenuostabu, nes ieškant, kur moto prekės pigiau, norisi surasti ne tik geriausius kainos pasiūlymus, bet kokybiškas prekes motociklininkams. O kur paprasčiau tai padaryti, jei ne internete?

Perkant prekes motociklininkams internetu, patogu pasinaudoti geriausiais PowerSport.lt pasiūlymais ir sutaupyti. Dažnai atnaujinamas asortimentas ir įvairios akcijos bei išpardavimai nepaliks abejingų.

Jei patikusiais motociklais, motoroleriais ir keturračiais norisi džiaugtis šiandien, o už juos mokėti vėliau, siūlome šias moto prekes pirkti išsimokėtinai (lizingu). Kam atidėlioti džiaugsmą, jei per kelias sekundes galite įsigyti patikusias moto prekes, kurias patogu atsiimti PowerSport fizinėse parduotuvėse Vilniuje ir Kaune arba prie savo namų durų?

 

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".