Dviračių dalys

Patvarus, kokybiškas dviratis, kaip ištikimas draugas. Lydi visur, kur tik keliaujate. O keliauti visad smagiau, kai kompanionas ne tik patikimas, bet ir pasiruošęs leistis į pačius beprotiškiausius nuotykius.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokie yra skirtingi dviračių dalių tipai?

Pagrindinės dviračio dalys yra rėmas, vairas, stabdžiai, ratai, padangos, stipinai, kasetės, alkūninis mazgas, bėgių perjungikliai, perjungikliai, grandinės, pedalai, sėdynės ir sėdynės atramos. Kiti komponentai, pavyzdžiui, atšvaitai, skambučiai ir atramos, taip pat yra tipinio dviračio dalis.

Kokios yra geriausios dviračio dalys, užtikrinančios našumą?

Geriausios dviračio dalys, užtikrinančios našumą, yra lengvas rėmas, aukštos kokybės ratų komplektas, geros kokybės šakės ir pakaba, patikimi perjungimo komponentai ir galingi stabdžiai. Priklausomai nuo to, kokiu dviračiu važinėjate, gali būti svarbios ir papildomos dalys, pavyzdžiui, vairas, stiebas, alkūninis mazgas ir pavarų dėžė. Įsitikinkite, kad renkatės iš kokybiškų medžiagų pagamintus komponentus, nes jie duos geriausius rezultatus.

Kaip nustatyti dviračio dalių dydį?

Norėdami nustatyti dviračio dalių dydį, turite išmatuoti dalių ilgį, plotį ir skersmenį. Norint tiksliai išmatuoti matmenis, galite naudoti liniuotę, suportą arba matavimo juostą. Jei perkate internetu, būtinai patikrinkite gamintojo dydžių lentelę, kad įsitikintumėte, jog perkate tinkamą dydį.

Kokios yra skirtingos dviračio sudedamosios dalys?

Įprastą dviratį sudaro du ratai, rėmas, vairas, pedalai, grandinė, stabdžiai ir stovelis. Be to, kai kurie dviračiai gali turėti žibintus, purvasaugius, sparnus, bagažines ar kitus priedus.

Koks yra dviračio dalių tarnavimo laikas?

Dviračių dalių eksploatavimo trukmė labai skiriasi, priklausomai nuo jų kokybės, priežiūros ir naudojimo dažnumo. Apskritai aukštos klasės komponentai gali tarnauti 2-5 metus, vidutinės klasės - 1-3 metus, o žemos klasės - iki vienerių metų. Kad dviračio dalys tarnautų kuo ilgiau, svarbu jas tinkamai prižiūrėti ir naudoti pagal gamintojo nurodymus.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".