Lauko treniruoklių danga

Vis labiau populiarėja sprendimas miestų ir miestelių parkuose įrengti vietas lauko treniruokliams. Viešose erdvėse įrenginėjant lauko treniruoklius, svarbu ne tik pasirūpinti tvirtais, patikimais, ilgaamžiais treniruokliais, bet ir parinkti tinkamą dangą po jais, kuri ne mažiau svarbi nei patys lauko treniruokliai.

Tvarkantis miestams, svarbus ir estetinis vaizdas. Apsauginė grindų danga tampa vis svarbesne miesto aplinkos dalimi, todėl guminė danga neturėtų būti tik juoda. Mūsų siūlomos apsauginės gumos plytelės turi platų spalvų ir raštų pasirinkimą.

Guminės plytelės itin lengvai montuojamos, todėl gali būti perdedamos iš vienos vietos į kitą. Jos patvarios, neslidžios net ir esant šlapiai dangai. Apsaugo nuo sužalojimų, nubrozdinimų, traumų. Šios plytelės gali būti įrenginėjamos ne tik lauko treniruoklių zonose, bet ir vaikų žaidimo aikštelėse, vietose šalia baseinų, fitneso klubuose. Jos universalios tuo, kad gali būti naudojamos tiek vidaus, tiek lauko patalpose.
Outdoor Trainers Covering
Outdoor Trainers Covering Outdoor Trainers Covering

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".