Stadionų dangos

Sporto stadionams, mokyklų sporto aikštelėms, atletikos salėms siūlome Regupol® liejamas dangas. Regupol® bėgimo takai užima aukščiausią poziciją tarp sintetinių grindų. Šie sportiniai takai gaminami pagal IAAF kokybės kriterijus ir DIN 18035-6 direktyvas dėl sintetinių paviršių lauko sporto aikštelėse. Regupol® bėgimo takai tinka tiek profesionaliems sportininkams, tiek mokykloms ir populiarioms sporto šakoms. Ši danga neslidi, sugerianti smūgius, idealiai atitinkanti profesionalių sportininkų keliamus dangų reikalavimus.

Stadionų dangos
Jei ieškote sprendimo, kuris tiktų ne vienai sporto šakai, siūlome daugiafunkcinius žaidimų zonų sporto paviršius, kurie klojami ritiniais. Tokia danga lengvai montuojama, ypač tinkama stadionams, kur žaidžiama su kamuoliu, kadangi turi ne tik gerą kamuolio atšokimo savybę, bet ir sugeria kamuolio triukšmą. Ši danga taip pat pasižymi ilgaamžiškumu, net ir intensyviai naudojama. Kruopščiai parinkta medžiagų sudėtis, ištobulinti gamybos procesai bei profesionalus montavimas garantuoja aukštus kokybės ir saugumo standartus. Ši danga taip pat turi nemažą spalvų pasirinkimą, kas leidžia sporto aikštelę padaryti nestandartinę ir patrauklią. 
Stadionų dangos

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".