Profesionalūs jėgos treniruokliai

Jėgos treniruokliai

Kiekvieno sportininko rezultatai tiesiogiai priklauso nuo treniruočių sąlygų ir įrangos.

Profesionaliems sportininkams svarbu, kad treniruokliai būtų kokybiški ir ilgai tarnautų, sklandžiai veiktų be jokių keistų garsų ar traškėjimo. Lengvas ir patogus treniruoklio veikimas užtikrina sportininkams komfortą. Būtent tai ir galime garantuoti. Mūsų siūloma profesionali jėgos treniruoklių įranga padės pasiekti didžiausius sporto tikslus, nes kiekvienas įrenginys atitinka aukščiausius kokybės standartus.

Mūsų asortimente rasite platų jėgos treniruoklių pasirinkimą, kuris pagelbės įrenginėjant sporto klubus arba sporto salę namuose. Kokybė, ilgaamžiškumas ir patrauklus dizainas – viskas, ko reikia jūsų sporto salei!

Iš jėgos treniruoklių galite rinktis: blokinius treniruoklius, laisvų svorių treniruokliussuolelius, jėgos stovusstovus svoriams ir hanteliams, funkcinius treniruočių stovusjėgos pratimų platformas.

Jėgos treniruokliai
Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".