Volai sportui

Treniruočių volai puikiai tinka norint sumažinti ir panaikinti raumenų įtampą treniruočių metu. Naudojantis volu galima atlikti viso kūno masažą sau, voluoti reikėtų nuo apačios ir kilti į viršų. 

Mūsų asortimente rasite platų skirtingų dydžių ir grublėtumų treniruočių volų pasirinkimą. Jie pagaminti iš tvirtos, lengvai valomos medžiagos. Lygius volus patartina rinktis pradedantiesiems, o pažengusiems, kurie nori efektyviau atpalaiduoti raumenis, geriau rinktis grublėtus.

Kyla klausimų? Paskaitykite mūsų parengtą gidą:

Treniruočių volas: kaip išsirinkti sau tinkamą?

 

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Tipas
Medžiaga
Kietumas
Skersmuo
cm cm
Ilgis
cm cm
Spalva
Paskirtis
Filtravimas

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokia yra putų volelių naudojimo nauda?

Putų voleliai yra puikus būdas padidinti lankstumą, sumažinti įsitempimą ir pagerinti kraujotaką. Jie taip pat gali padėti išvengti raumenų ir sąnarių skausmo, pagerinti laikyseną ir judesių amplitudę bei padėti atsigauti po fizinio krūvio. Be to, putų voleliai gali būti naudojami kaip savimasažo forma, kuri gali padėti atpalaiduoti įtemptus raumenis ir sumažinti įtampą. Be to, reguliarus putų volelių naudojimas gali padėti pagerinti pusiausvyrą ir kūno suvokimą.

Kaip dažnai turėčiau naudoti putų volelį?

Kad gautumėte didžiausią naudą, turėtumėte bent 2-3 kartus per savaitę atlikti "foam roll" pratimus. Tačiau prieš pradedant bet kokią naują pratimų programą geriausia pasitarti su fitneso specialistu.

Kokio dydžio putų volelį turėčiau naudoti?

Putų volelio dydis priklauso nuo valcuojamos srities. Paprastai mažesnėms raumenų grupėms, pavyzdžiui, blauzdoms ir pėdoms, treniruoti tinka 6 colių skersmens volelis. Dvylikos colių skersmens volelis geriau tinka didesnėms raumenų grupėms, pavyzdžiui, keturgalviams ir nugarai.

Kokie yra skirtingi putų volelių tipai?

Rinkoje yra kelių rūšių putų volelių. Labiausiai paplitę yra 6 cm skersmens didelio tankio putų voleliai ir 3 cm skersmens mažo tankio putų voleliai. Didelio tankio porolono voleliai yra patvaresni ir atlieka stipresnį masažą, o mažo tankio porolono voleliai yra minkštesni ir paprastai naudojami ne tokiam intensyviam masažui. Kiti variantai: pusapvaliai putų voleliai, ritininiai diskai ir tinkliniai putų voleliai. Kainos svyruoja nuo maždaug 10 iki 50 eurų, priklausomai nuo putų volelio tipo ir dydžio.

Kokias technikas turėčiau naudoti, kai naudoju putų volelį?

Naudojant putų volelį galima taikyti šiuos metodus, kad gautumėte didžiausią naudą: 1. Naudokite lėtą ir tolygų ritmą: pradėkite nuo lengvo spaudimo ir ritinkite raumenų grupes pirmyn ir atgal. 2. Spaudimą atlikite sukamaisiais judesiais: Tai ypač naudinga didesniems raumenims, pavyzdžiui, sėdmenų ir keturgalviams. 3. Nepamirškite sukinėti fascijų: Būtinai sukinėkite jungiamąjį audinį (fascijas), nes tai svarbus traumų prevencijos ir lankstumo veiksnys. 4. Sustokite, kai pajusite diskomfortą: Skausmas turėtų būti "gero" lygio, kuris padeda atpalaiduoti raumenis, tik ne

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".