Mobilūs krepšinio stovai

Mobilūs krepšinio stovai patogūs tuo, kad yra tinkami naudoti tiek lauke, tiek patalpose. Jie dažnai turi transportavimo ratukus, palengvinančius stovo perkėlimą į kitą vietą. Krepšinio stovo bazė, užpildoma smėliu arba vandeniu, užtikrina, kad stovas stovės stabiliai, o jūs be rūpesčių galėsite mėgautis krepšinio žaidimu. Šių krepšinio stovų lentos dažnai būna reguliuojamo aukščio, tad puikiai tiks tiek mažiesiems, tiek suaugusiems krepšininkams.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Tipas
Aukštis
cm cm
Krepšinio lentos ilgis
cm cm
Krepšinio lentos plotis
cm cm
Krepšinio lanko skersmuo
Medžiaga
Reguliuojamas aukštis
Filtravimas

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokie yra geriausi mobilieji krepšinio lankai?

Geriausi mobilieji lankai būtų pagaminti iš tanko klasės plieno ir skirti naudoti lauke. Jie turėtų būti reguliuojami ir turėti storo stiklo lentą. Jie taip pat turėtų būti reguliuojamo aukščio, kad galėtumėte juos pritaikyti savo žaidimo stiliui. Priklausomai nuo prekės ženklo, tokio lanko kaina gali svyruoti nuo 400 iki 1 000 eurų.

Koks yra vidutinis mobiliojo krepšinio lanko aukštis?

Vidutinis mobiliojo krepšinio lanko aukštis yra 2,8 m (9,2 pėdos).

Kokie yra mobiliojo krepšinio lanko privalumai?

Pagrindinis mobiliojo krepšinio lanko privalumas - patogumas ir nešiojamumas. Jį galite pastatyti kur tik norite ir prireikus perkelti į kitas vietas. Be to, kai kurie mobilieji krepšinio lankai turi reguliuojamo aukščio nustatymus, todėl galite reguliuoti lentą ir apvadą pagal savo įgūdžių lygį. Be to, daugelis modelių yra su ratukais, todėl juos lengviau transportuoti ir manevruoti. Galiausiai, kainos gali būti labai įvairios - nuo maždaug 100 iki 500 eurų, priklausomai nuo dydžio ir funkcijų.

Kaip įrengti mobilųjį krepšinio lanką?

Norėdami sumontuoti mobilųjį krepšinio lanką, turite jį surinkti pagal pateiktas instrukcijas. Paprastai prie betoninio paviršiaus reikia pritvirtinti stulpą ir pagrindą, prie stulpo pritvirtinti nugarinę lentą, ratlankį ir tinklelį, o tada pagrindą užpilti smėliu arba vandeniu, kad jis būtų stabilesnis. Priklausomai nuo lanko konstrukcijos, į pagrindą taip pat gali tekti įkišti stulpelius, kad palaikytų lanką. Turėtumėte naudoti metrinę liniuotę ir matuoklę, kad tiksliai išmatuotumėte atstumus montavimui ir kitoms įrengimo dalims. Sumontavę, prieš pradėdami naudoti, turėtumėte įsitikinti, kad lankai yra patikimai įtvirtinti į žemę.

Kokie yra mobiliojo krepšinio lanko matmenys?

Standartinis mobiliojo krepšinio lanko aukštis yra 2,35 m arba 7,7 pėdos, o plotis - 1,45 m arba 4,7 pėdos.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".