Svoriai kojoms ir rankoms

Svoriai kojoms, rankoms padės padidinti pasipriešinimą jūsų pamėgtiems pratimams. Taip pat jos tinka pasunkinti bėgimo, aerobikos treniruotes ir jas paįvairinti. Juos naudojant, organizmas nepripras prie fizinio krūvio.

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokia yra rankų ir kojų svarmenų naudojimo nauda?

Naudojant svarmenis rankoms ir kojoms galima pagerinti raumenų jėgą, ištvermę ir galią. Tai taip pat gali padėti pagerinti laikyseną ir pusiausvyrą, koordinaciją ir širdies bei kraujagyslių sistemos sveikatą. Be to, tai gali padėti sumažinti osteoporozės ir kitų sąnarių problemų riziką, taip pat užtikrinti didesnį stabilumą sportuojant.

Kokius pratimus galima atlikti su svarmenimis rankoms ir kojoms?

Galite atlikti įvairius pratimus su svarmenimis rankoms ir kojoms. Pavyzdžiui, bicepso lenkimai, tricepso atsispaudimai, šoniniai pakėlimai, pritūpimai, šlaunų raiščių lenkimai ir klubų tempimai. Būtinai pasirinkite savo fizinio pasirengimo lygį, patogumą ir galimybes atitinkantį svorį.

Kiek laiko turėčiau naudoti svarmenis rankoms ir kojoms, kad pasiekčiau rezultatų?

Apskritai, norint pamatyti rezultatus, treniruotis su svoriu reikėtų ne trumpiau kaip 6-8 savaites. Svarbu nuosekliai treniruotis su tais pačiais svoriais ir laikytis įprasto režimo. Didinant treniruočių intensyvumą ir trukmę, laikui bėgant galima pasiekti geresnių rezultatų.

Kokie rekomenduojami svoriai rankų ir kojų pratimams?

Priklausomai nuo jūsų fizinio pasirengimo lygio ir tikslų, rekomenduojami svoriai rankų ir kojų pratimams gali skirtis. Apskritai pradedantieji turėtų pradėti nuo 3-5 kg svorio rankų pratimams ir 5-10 kg kojų pratimams. Vidutinio ir pažengusio lygio treniruočių mėgėjai turėtų siekti 8-12 kg svorio rankų pratimams ir 12-20 kg svorio kojų pratimams. Nepamirškite, kad visada turėtumėte pradėti nuo nedidelio svorio ir palaipsniui jį didinti.

Ar yra kokių nors atsargumo priemonių, į kurias reikia atsižvelgti naudojant rankų ir kojų...

Naudojant svarmenis rankoms ir kojoms, svarbu pasirinkti tokį svorį, kuris atitiktų dabartinį jūsų jėgos lygį ir kurį galėtumėte atlikti pratimus naudodami tinkamą formą ir techniką. Pradėkite nuo lengvesnių svorių ir laikui bėgant vis didinkite svorį, kol sustiprėsite. Taip pat svarbu įsitikinti, kad svarmenys yra patikimai pritvirtinti prie rankų ar kojų, ir neperkrauti tikslinių raumenų. Be to, atlikdami pratimus su svarmenimis turėtumėte daryti reguliarias pertraukas ir užtikrinti, kad viso pratimo metu kvėpavimas būtų kontroliuojamas.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".