Sportinės dangos

Sportinės dangos Sportinės dangos

Lauko sportinės dangos puikiai tinka sporto stadionams, mokyklų sporto aikštelėms, atletikos salėms, vaikų žaidimų aikštelėms, laisvalaikio zonoms miestuose bei parkuose. Taip pat gali būti naudojamos privačių namų terasoms, balkonams, verandoms, garažams įrengti. Lauko sportinės dangos ypač saugios, atsparios dėvėjimuisi, elastingos, neslidžios, ilgaamžiškos, sugeriančios smūgius, atsparios aplinkos poveikiui. 

Vidaus, fitneso, crosfito, treniruoklių sporto salių dangos – atsparios dėvėjimuisi, elastingos, neslidžios, ilgaamžės, sugeriančios smūgius, tvirtos sudėties ir nereikalaujančios specialios priežiūros grindų dangos, kurios skirtos įrengti netik sporto sales, bet rekomenduojamos įrengti ir krepšinio, rankinio, teniso, badmintono, tinklinio bei kito sporto aikštelių dangas.

Sportinės dangos

Sportinės dangos

Vis labiau populiarėja teniso aikštelės. Jas įrenginėja ne tik sporto kompleksai, bet ir privačios sodybos, kaimo turizmo sodybos, didesnių poilsio bazių kompleksai. Galime pasiūlyti skirtingas teniso kortų dangas: dirbtinės žolės dangą teniso kortams, plastikinę dangąguminę dangą. Dėl puikių atsparumo savybių, šios dangos tinkamos bet kokioms oro sąlygoms, todėl gali būti montuojamos tiek lauke, tiek viduje.

Siūlome itin kokybišką ir ilgaamžę sportinę dangą treniruoklių ir sporto salėms. Galite rinktis sudedamą guminę dangą, kurią nesunkiai paklosite bet kurioje vietoje ir taip pat lengvai išmontuosite arba klijuojamą guminę dangą. Galimos įvairių storių sudedamos ir klijuojamos guminės dangos. 

Sportinės dangos

Sportinės dangos

Stadionams siūlome aukščiausią kokybę atitinkančius bėgimo takus, kurie gali būti montuojami profesionalių sportininkų stadionuose, mokyklų stadionuose, kitose populiariose sporto šakų aikštelėse. Bėgimo takų danga dėl itin patvaraus dėvėjimosi sluoksnio yra ilgaamžė. Savo asortimente galime pasiūlyti ir daugiafunkcines žaidimų zonų dangas, kurios dėl savo savybių gali būti montuojamos daugelyje sporto aikštelių, ypač ten, kur žaidžiama su kamuoliu.

Parkuose, miestuose vis dažniau įrenginėjamos lauko treniruoklių zonos, kurios tampa neatsiejama miestiečių laisvalaikio dalimi. Šioms treniruoklių zonoms reikalinga patikima danga, kuri apsaugotų nuo sužeidimų. Pati populiariausia ir dažniausiai naudojama danga – sudedamos guminės plytelės, kurios neslidžios, lengvai montuojamos, atsparios įvairioms klimato sąlygoms.

Sportinės dangos

Sportinės dangos

Jei stadione ar teniso korte norite turėti dangą, kuri atrodytų gražiai ir nereikalautų didelės priežiūros, siūlome rinktis dirbtinės žolės dangą. Ant šios dangos jausitės kaip ant natūralios, tačiau ji turės puikų atsparumą dilimui, smūgių amortizaciją, ilgai išliks kaip nauja ir, skirtingai nei ant natūralios žolės, treniruotis galėsite nedarydami pertraukų.

Kad vaikai galėtų saugiai žaisti, bėgioti vaikų žaidimo aikštelėse, būtina jose įrengti patikimą guminę dangą. Mūsų siūloma guminė danga neslidi net ir palijus. Ji turi minkštą pagrindą, todėl kritimo smūgiai sušvelninami. Net ir intensyviai naudojama nepraranda savo savybių, ilgai tarnauja. Savo asortimente vaikų žaidimų aikštelėms įrengti siūlome: vaikų žaidimų aikštelių dangas, 3D guminės dangos formas ir kitas dangas, kurios gali būti montuojamos vaikų žaidimų aikštelėse: daugiafunkcinių žaidimų zonų dangasguminę sudedamą dangą.

PASLAUGOS

Sportinės dangos Sportinės dangos
Sportinės dangos Sportinės dangos

 

Sportinės dangos

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".