Baseinų įranga

Telkšančios balos, slidžios plytelės, basos kojos... Baseinuose dažniausiai pasitaikančios traumos – šlapio, slidaus grindinio padariniai. Siekiant išvengti nelaimių, sukurta danga puikiai tinkanti tiek baseinų, tiek persirengimo zonų grindims iškloti. Higieniška, funkcionali, neslidi.

Baseinų įranga

Galimos spalvos:

Baseinų įranga

Žymiai patvaresnės ir drėgmei atsparesnės spintelės, nei skirtos persirengimo kambariams ir žymiai gražesnės nei standartinės metalinės. Gali būti komplektuojamos su suoliukais, lentynėlėmis, pakabomis. Užrakinamos standartinėmis spynomis, rakteliais, taip pat elektroniniu, kodiniu ar monetiniu būdu.

Spintelės gaminamos iš patvarių HPL plokščių ir aliuminio profilių. Taip pat galima naudoti lakuotus profilius.

Pagrindinė plokštė – pilkos spalvos, o fasado spalvą galima rinktis. Suprojektuotos nematomos skylutės spintelės priekyje užtikrina oro cirkuliaciją ir apsaugo drabužius, bei avalynę nuo drėkimo.

 

Gamintojas: „Alsanit, Lenkija

Baseinų įranga

Baseinų įranga

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: [email protected]

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".